5 tips til at spare penge på kosttilskud

Posted: 23rd juni 2014 by admin in Kost
Tags: , ,

Skrevet af: Marcus

Det kan være dyrt at lave som en bodybuilder. Specielt kosttilskud kan være en stor post i budgettet for de fleste. Så i dette indlæg vil jeg komme med 5 tips til at spare penge på kosttilskud.

1. Køb i udlandet
En meget nem måde at spare en masse penge på, er ved at handle sine kosttilskud i udlandet. Her anbefaler jeg at handle i England, da det er billigt, og der er store krav til fødevareproducenterne. På den måde er man sikker på, at det ikke er affald-supps man køber. Jeg handler selv hos Bulkpowders, og har også hørt meget godt om Myprotein. Så de to forhandlere, anbefaler jeg gerne. Hos Bulkpowders kan du få proteinpulver med 80 % protein til ca. 100 kr./kg. Det er væsentligt billigere end  i DK. Der er endnu mere at spare på ting som kreatin og andre lidt mere eksotiske kosttilskud.

En af de små ordrer jeg har lavet før i tiden.

En af de små ordrer jeg har lavet før i tiden.

2. Køb stort ind
Som seriøs bodybuilder har du vel ikke planer om at stoppe med træning lige foreløbig? Så er der heller ingen grund til kun at købe proteinpulver eller andre kosttilskud til en måned ad gangen. Jeg handler selv 2-3 gange om året, også køber jeg STORT ind. På den måde kan man opnå storkøbsrabatter og fordele som fx. gratis fragt.

3. Drop færdigblandede kosttilskud
Hvis du virkelig vil spare penge på kosttilskud, skal du droppe alle de færdigblandede produkter pre og post workout produkter. Du kan spare en formue på selv at købe hovedingredienserne og blande det. Personligt gider jeg ikke give dobbelt så meget for et produkt, bare fordi nogle andre har blandet det, smidt det i en fancy bøtte og givet det et “sejt” navn. Bare noget så simpelt som at lave sin egen weightgainer af proteinpulver og maltodextrin, kan man spare penge på.

4. Køb aldrig uden rabatkoder
Har du besluttet dig for at handle hos de engelske forhandlere, som jeg har nævnt ovenfor, skal du aldrig handle uden rabatkoder. Der er masser at finde på nettet, og det kan anbefales at tilmelde sig deres nyhedsbrev, for at få yderligere rabatter. Hvis du vil begynde at handle hos Bulkpowders, som jeg anbefaler, vil jeg sætte pris på, at du bruger denne referral code: “MM31886”. Så sparer du 5 pund på din første ordre over 15 pund, og jeg får også lidt at handle proteinpulver for.

5. Drop unødvendige kosttilskud
Sidt men ikke mindst så kan du spare meget ved at rydde lidt op i dit valg af kosttilskud. Der er sikkert noget, som du godt kunne undvære. For mig er alt andet end proteinpulver, kreatin, vitamin piller og fiskeolie ikke nødvendigt, så det kunne jeg sagtens skille mig af med, hvis jeg ville spare penge.

Jeg håber, at dette indlæg kan hjælpe dig med at spare penge på dine kosttilskud. Hvis du gerne vil spare penge på træningsudstyr, kan du tage et kig på Poweraddict.dk.