Derfor taber du dig ikke

Posted: 16th oktober 2013 by admin in Kost, Træning
Tags: , ,

Skrevet af: Marcus

”Jeg spiser rigtig sundt, og træner rigtig meget, men jeg taber mig altså ikke”. Dette har jeg hørt utallige gange fra folk, som forsøger at tabe sig. Det kan skyldes mange ting at vægttabet udebliver, men ofte er det de samme grunde, som går igen. Nogle af de grunde, vil jeg gerne prøve at gøre opmærksom på i dette indlæg.

Du mangler disciplin
Dette er den mest almindelige grund til at folk failer deres vægttab. De mangler disciplin, og kan ikke holde sig til den mad og den træningsrutine, som de skal. De har med andre ord en rygrad som en regnorm. Oftest kommer den manglende disciplin frem i lyset, når det bliver weekend. Så skal man pludselig snyde med kosten fordi at ”det er jo weekend”. Weekenden tæller også med i dit vægttab, så lad være med at tro, at du kan overspise hele weekenden, bare fordi du spiser mindre i hverdagene. Vær disciplineret og hold dig til planen, hvad end den så er. Kan du ikke det, skal du måske overveje, om du overhovedet har lyst til at tabe dig
.
YOU-LACK-discipline-300x298

Du mangler viden
Rigtig mange tror, at så længe de bare spiser ”sundt”, så skal de nok tabe sig. Det er forkert. Specielt fordi at gennemsnitsdanskerens opfattelse af, hvad der er ”sundt” alt for ofte, ikke er fødevarer med et lavt kcal indhold. Jeg ser rigtig mange spise adskillige bananer, æbler og andre frugter hver dag på diæt. Samme personer spiser tit også havregryn til morgenmad, fordi det jo er så ”sundt”. Det bliver til rigtig mange kulhydrater i løbet af en dag. Det er blot et eksempel på, at folk mangler en forståelse af hvad deres mad indeholder. Navnet på maden afgør ikke, om det er egnet til diæt, det gør indholdet altså.

Du er doven
Den tredje grund til at du failer dit vægttab, kan være at du er doven. Med doven mener jeg i forhold til din træning. 90 % af alle dem jeg ser, i det center hvor jeg træner, half-asser deres træning. Mange af dem får knapt nok sved på panden eller bliver forpustet, selvom de har sat sig for at lave en times cardio. At træne skal ikke være hyggeligt og sjovt. Du skal ikke hyggesnakke med din træningsmakker, hvis du skal lave cardio. Du er dernede for at opnå et mål, ikke for at snakke. Er din træning ikke forbundet med smerter, krampelignende tilstande og mangel på ilt, træner du ikke hårdt nok. Det lyder måske ekstremt, men hvis du ikke er villig til at lide, for at opnå din drømmekrop fortjener du den ikke.

Lad ikke dette være dig

Lad ikke dette være dig

Du tror, at det er nok bare at dyrke motion
Kost og motion hænger sammen, når man vil tabe sig. Man kan godt tabe sig udelukkende ved at lægge sin kost om, men du kan altså ikke tabe dig udelukkende ved at dyrke motion, hvis din kost stadig er lort. Så kom i gang med at få styr på kosten, også selvom det er sjovere og nemmere bare at løbe en tur

Jeg håber at dette indlæg, kan hjælpe nogle af jer derude, som gerne vil tabe jer. Ved at undgå de her typiske fejl, er i meget længere i kampen for at smide den overskydende vægt. Tak fordi du læste med.