Findes den bedste slankekur?

Posted: 11th januar 2016 by admin in Kost

Gæsteindlæg af: Karsten Hansen

Har du også lidt for meget på sidebenene her efter jul? Betyder det at du skal starte på en slankekur, men ved ikke hvad for en der er bedst? Læs med her så finder du ud af hvilke faktorer der udgøre den bedste slankekur for dig.

Først og fremmest er det vigtigt af forså at der ikke er noget overordnet som hedder den bedste slankekur. Der er noget der hedder den bedste slankekur for dig. Man kan ikke generalisere nogen slankekur til at være bedre end en anden, men derimod kan man sige at der er noget der virker bedste for dig, som måske ikke virker bedst for din ven eller veninde.

Du kan evt. prøve DIET produkterne, som er måltidserstatning fra LinusPro Nutrition.

Det første sted mange går forkert i byen ved er når de starter brat ud med at skære alle kulhydraterne væk, fordi det er de engang hørt fra en klog fitnessekspert at kulhydrater fede, og den bedste slankekur er uden noget form for kulhydrater i ens kost. Det er helt forkert og misvisende! Det er rigtig nok at kulhydrater kan fede, men det kan protein og fedt også. Det er mængden af det du spiser der afgøre om du tager på. En god måde at starte den bedste slankekur for dig, kunne være ved at spise mindre portioner end du gør, og bevare den sunde fornuft ved f.eks. at holde indtaget af slik og cola på minimal og dyrk motion. Hvis din træng til cola og andre søde sager er abnorm, kan det klart anbefales at benytte sig af light produkter, da disse stort set ikke indeholde nogle form for kulhydrater. Det er nemlig den sunde fornuft som er hemmeligheden bag den bedste slankekur.

Dernæst kan det være en godt idé at holde øje med ens krop i spejlet om du rent faktisk taber dig. En god idé for dig at starte på den bedste slankekur for dig, kunne være at tage billeder af din krop når du starter på din kur og tage billeder løbende, for at se om der sker en ændring. Hvis der ikke sker den stor ændring efter nogle uger, så kig ind ad og vær ærlig overfor dig selv, gør du dit bedste for leve efter den bedste slankekur? Spiser du fornuftigt og dyrker motion flere gange om ugen, men der sker stadig ingen fremgang, så prøv at dyrk noget mere motion eller/samtidig med at du spiser mindre portioner mad. Hvis du er vant til at løbe flere gange om ugen, som din motionsform, så prøv at indføre vægttræning eller intervaltræning, da dette er med til at booste dit stofskifte og får en bedre forbrænding, som er essentielt for at opnå den bedste slankekur.