Hvad ønsker jeg mig til jul?

Posted: 17th december 2014 by admin in Diverse

Skrevet af: Marcus

Det er efterhånden lang tid siden, at jeg har skrevet et indlæg her til bloggen. Så i dag vil jeg lave en liste over de træningsrelaterede ønsker, som jeg har til jul i år. Der er lidt forskellige ting lige fra træningsudstyr og fitness tøj til køkkengrej. Så lad os springe ud i det.

1. Nye vægtøftningssko
Jeg har ikke helt besluttet mig for, hvilken model jeg vil have. For jeg ikke bestemme mig for, om det er Nike Romaleos eller Adidas Adipower, som jeg helst vil have. Nikes model er rigtig fed, men jeg har også bare været rigtig glad for mine Adidas Power Perfect. Så jeg håber, at den der giver mig gaven, tager beslutningen for mig. :)

2. Vitamix pro 500 blender
Den her blender, er for vild. Den har to hestekræfter, og kan lave varm suppe ud af frosne grøntsager, ved at bruge friktionsvarme. De koster dog også 5-6k, så det er nok et lidt vildt ønske. En mindre dyr blender kan også gøre det, jeg mangler i hvert fald en ny til at lave greenies i.

3. Abonnement på Lifesum
Hvis du har læst lidt med her på bloggen, vil du vide, at jeg er vild med app’en Lifesum, når jeg er på diæt. Min diæt starter 1. februar, så jeg ville virkelig gerne have den betalte version af app’en. Den kan altså bare lige lidt mere, og har nogle funktioner, som gør det endnu nemmere at tælle makroer.

4. Tights i alle regnbuens farver
Ikke så meget at sige her, jeg er vild med tights i vilde farver, så det ønsker jeg mig selvfølgelig. Mærket er lidt underordnet for mig, tights behøver ikke koste en formue.

5. Billetter til Loaded Cup
Hvis du endnu ikke har været til et BB stævne, så kan jeg kun anbefale at ønske dig billetter til Loaded Cup. Det er det vildeste stævne på dansk jord, og de plejer altid at hive nogle rigtig fede guest posers ind. I 2015 er det vidst Dennis Wolf, som er på plakaten, som det helt store navn. Det bliver vildt.

Det var lige fem af mine træningsrelaterede ønsker til jul. God jul!