Træningstøj udsalg

Posted: 9th december 2015 by admin in Diverse
Tags: , ,

Jeg bruger som regel ikke bloggen her til at fortælle om Power Addict. Men i dag vil jeg gøre en undtagelse, for jeg vil gerne lige hurtigt fortælle om vores nyeste tiltag.

Køb træningstøj til udsalgspriser

Vi har nemlig lavet en ny kategori på hjemmesiden, hvor man kan købe træningstøj på udsalg. Kategorien hedder “træningstøj udsalg” og i den kan man finde udgåede varer til rigtig skarpe priser. Det er som regel nogle lidt skæve størrelser, men bruger man S eller XXL, kan man virkelig finde nogle gode tilbud. Man kan spare ca. 50 % på alle varerne i den kategori.

udsalg træningstøj

Kvaliteten er selvfølgelig som sædvanlig, så det er ikke fordi, at varerne er 2. sotering eller på nogen måde ringere end andre. Det er blot varer, som vi ikke kommer til at lave flere af, og derfor skal af med restpartierne. Det er godt for os, for vi slipper for at smide tøj ud, og det er godt for dig, fordi du kan få træningstøj til rigtig lave priser. Win win. Hvis du er blevet nysgerrig, så vil jeg anbefale dig at gå ind på vores webshop og checke det ud. Du kan finde kategorien i menuen i toppen, og der er omkring 8 varer på tilbud lige nu, som du kan spare en masse penge på.

Husk at du, som altid når du handler, får fri levering, gratis returnering og levering på meget få dage. Det er værd at huske på, nu når det er jul, og der snart skal investeres i julegaver. Vi bytter i øvrigt julegaver helt frem til d. 31/01 2016. Så ingen grund til at bekymre sig om, om man har valgt den rigtige størrelse. God tilbudsjagt. :)

Jeg håber ikke, at I har noget imod, at jeg lige lavede en lille smule reklame for min forretning. Næste indlæg skal være nok være noget med lidt mere substans. Ha’ det godt så længe! God træning!