Workshops

By admin

Stifterne af JTF, Andreas Ladegaard og Marcus Møberg, tilbyder forskellige workshops og foredrag for skoler og andre interesserede. Disse workshops/foredrag er baseret på vores erfaringer indenfor træning, ernæring, innovation og iværksætteri.

Kvalifikationer
– 10 års træningserfaring til sammen
– Driver adskillige blogs omkring træning og ernæring
– Stiftere af en af de største Youtube kanaler om træning i Danmark.
– Stifter af Power Addict, et nyt dansk træningsudstyrs- og tøjmærke.
– Ejer og driver egen virksomhed som 20-årige.
– Uddannelse i Innovation og marketing fra IBC Kolding.
– Deltaget i Young Enterprise konkurrencen arrangeret af fonden for entreprenørskab

Vi har 2 slags workshops/foredrag vi tilbyder, baseret på vores erfaringer indenfor henholdsvis træning og iværksætteri.  Nedenfor er disse workshops beskrevet.

Træningsworkshop
I denne workshop tager vi udgangspunkt i vores mangeårige erfaring indenfor træning og ernæring. Selvom vi ingen formel uddannelse har indenfor området, har vi meget at byde på. Vi har begge en stor viden om området, som er skabt gennem mange års selv-studie og praktisk erfaring. Vi holder os altid opdateret omkring den nyeste forskning indenfor emnet.

Workshoppen
Workshoppen kan forløbe på mange måder, og kan justeres efter jeres behov. Det mest almindelige er at vi arrangerer en workshop i jeres træningslokale, hvor vi giver en hurtig gennemgang af vigtige træningsprincipper, hvorefter vi giver alle eleverne et træningsprogram, og instruktion i alle de øvelser der indgår i programmet. Efter instruktionen vil der være mulighed for spørgsmål, hvor eleverne kan få alt den hjælp, som de har brug for.

Hvad får eleverne ud af det?
Eleverne får et gratis træningsprogram og instruktion i at benytte dette. Træningsprogrammerne laves individuelt til hver skole, alt efter hvilke sportsgrene skolen har i fokus. Styrketræning kan gavne elevernes præstationer i deres respektive sportsgrene. Fornuftig styrketræning kan også være med til at forebygge skader, og dermed er der stor værdi for eleverne, i det vi tilbyder.

Hvad får skolen ud af det?
De færreste skoler har folk tilknyttet med tilstrækkelig viden til at kunne optimere elevernes styrketræning. Dette problem løses heldigvis ved denne workshop. Skolen får mulighed for at tilbyde eleverne gratis træningsprogrammer af høj kvalitet, samtidig med at skolen også kan give eleverne indsigt i et ofte overset emne, som i høj grad kan øge deres performance. I sidste ende skulle dette betyde at skolen får elever som præsterer bedre, er mindre skadede og på den måde får mere ud af deres tid på skolen.

Praktisk information
Tid: Denne workshop tager ca. 2 timer.
Krav til faciliteter: Det er et krav at skolen har udstyr til styrketræning til rådighed.
Max antal elever: Afhængigt af træningsfaciliteterne. Vi anbefaler dog, at vi kommer flere gange, og tager en linje/klasse per gang, så eleverne får mest muligt ud af instruktionen.
Pris*: 1000 kr. + 3kr./km. skolen ligger fra Kolding.
Andre krav: Det er et krav, at vi får vores webshop http://www.poweraddict.dk/ nævnt på skolens hjemmeside, fx i nyhedssektionen.

Innovations og iværksætteri foredrag
Hvordan er det at starte virksomhed som 20-årig? Hvad lærer man? Hvordan er det at satse hele opsparingen på én idé? Hvilken modgang og opgang møder man undervejs? Hvordan er det at have innovation på handelsskolen? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som vi meget gerne vil svare på, når vi fortæller vores iværksætter-historie.

Vores historie
Vores historie handler om vores lyst til drive virksomhed og den modgang vi har mødt undervejs. Fx da vi blev nødt til at stoppe vores arbejde med at åbne et fitness center, efter mange måneders hårdt arbejde, fordi bankerne ikke ville låne os penge. Vi fortæller om hvordan vi er kommet idéen til vores nuværende virksomhed, samt giver værktøjer og tips, som vi selv ville ønske vi havde haft. Vi fortæller en anderledes iværksætter-historie, fordi vi ikke fortæller om fortiden. Vi er stadig i gang med at starte op, og derfor er vi midt i den del af processen, som er den mest interessante.

Hvordan foregår det?
Dette arrangement foregår enten som et traditionelt foredrag, eller som en workshop hvor vi kommer og snakker med eleverne på eksempelvis innovationslinjer. Vi ligger stor vægt på at sætte tid af til spørgsmål, da det ofte er elevernes spørgsmål og input, som giver det bedste grundlag for et spændende arrangement.

Praktisk information
Tid: Foredraget tager ca. 1 time.
Pris*: Arrangementet koster 500 kr. + 3 kr./km skolen ligger fra Kolding.
Andre krav: Det er et krav, at vi får vores webshop http://www.poweraddict.dk/ nævnt på skolens hjemmeside, fx i nyhedssektionen.

Interesseret?
Er du interesseret i at booke en workshop eller et foredrag, så kontakt os på info@poweraddict.dk eller ring på +45 71 72 32 59. Er du interesseret i noget andet, end det vi normalt laver? Så skriv endelig en mail til os, så finder vi ud af noget.

*Alle priser er inklusiv moms